Globalna Medytacja podczas pierścieniowego zaćmienia Słońca | Iluminaci.com - Wiadomości 2012, przepowiednie, przebudzenie, losy Ziemi, globalna świadomość

Witaj, Gościu! [ Rejestracja | Logowanierss

 

 

Globalna Medytacja podczas pierścieniowego zaćmienia Słońca

  • Data publikacji: 19 maja 2012 22:00
  • Dodane przez: Bobik




Globalna Medytacja podczas pierścieniowego zaćmienia Słońca

W Polsce czas tej medytacji wypada o o 3.30 rano, 21 maja. Jest to czas idealny, jednak wiem, że jest niedogodny. Myślę, że wizualizowanie tuż przed zaśnięciem (20.5.12), albo po przebudzeniu rano (21.5.12) też może mieć dobre efekty. Krystal

Rozprowadźcie to wszędzie!

Restartowanie siatki, 20.05.2012

Po wielkim sukcesie Światowego Dnia Wyzwolenia (6 maja 2012 o 5.30 czasu polskiego), nasze starania o planetarne wyzwolenie jest kontynuowane. Tym razem spotkamy się się w grupach dużych i małych, pojedynczo i w parach, dokładnie w czasie zaćmienia Słońca, 20 maja. Masy zbiorą się i będą wizualizować wyzwolenie naszej planety od tyranii wszystkich poza-fizycznych negatywnych istot, także po raz pierwszy w naszej historii będziemy mieli okazję współtworzyć nasze własne duchowe przeznaczenie jako wolne istoty Światła na Ziemi i łączyć się bez przeszkód ze Źródłem. Potrzebujemy 144,000 osób uczestniczących w tej wizualizacji ze skupieniem na osiągnięcie tych pożądanych efektów.

20 maja będzie miało miejsce pierścieniowe zaćmienie Słońca, gdy Księżyc przyćmi Słońce z przodu Plejad. Silny strumień Światła będzie emanować z Galaktycznego Centralnego Słońca, schodząc bezpośrednio przez Plejady w kierunku Ziemi i będzie ugruntowane wzdłuż ścieżki totalności. Ta wiązka Światła przepali wszystkie przeszkody na płaszczyźnie eterycznej i astralnej i wzmocni nasze połączenie ze Źródłem.
Spali całe oprogramowanie strachu negatywnych istot poza-fizycznych i uruchomi ponownie sieć energetyczną wokół planety w tym samym momencie, gdy cień Księżyca dotknie szczytu Góry Szasta. Po tym restarcie, będziemy mieli możliwość współtworzenia naszego duchowego przeznaczenia ze Światłem.
.

Będziemy wszyscy robić tę wizualizację w tym samym czasie, w momencie zaćmienia 20, 21 maja.
Dokładny czas dla różnych stref czasowych, to:

15:30 HAST 20 maja (Hawaje)

17:30 AKDT 20 maja (Alaska)

18:30 PDT 20 maja (Los Angeles)

19:30 MST 20 maja (Denver)

20:30 CDT 20 maja (Houston)

21:30 CEST 20 maja (New York)

02:30 BST 21 maja (Londyn)

3.30 21 maja (Warszawa)

03:30 am CEST 21 maja (Paryż)

03:30 am CEST 21 maja (Południowa Afryka)

04:30 CEST 21 maja (Bułgaria)

05:30 MSK 21 maja (Moskwa)

07:00 IST 21 maja (Indie)

09:30 CST 21 maja (Pekin)

10:30 JST 21 maja (Tokio)

11:30 AEST 21 maja (Sydney)

Instrukcje:

1. Zrelaksuj swoje ciało i umysł, obserwując swój oddech przez kilka minut.

2. Wizualizuj słup elektrycznego, niebieskiego Światła emanujący z Centralnego Słońca Galaktyki, przechodzące przez twoje ciało do centrum Ziemi. Utrzymuj ten słup Światła aktywnym przez kilka minut. Następnie wizualizuj jak wszystkie negatywne istoty wokół Ziemi są usuwane z płaszczyzn eterycznych i astralnych wraz ze wszystkimi ich negatywnymi technologiami astralnymi i magicznymi narzędziami i wszystkie te istoty są eskortowane do Światła przez niefizycznych bojowników wolności Światła. Wizualizuj, że ten proces ma miejsce na całym świecie spokojnie i płynnie. Wizualizuj świat wreszcie wolny od niewoli duchowej, wolny od wszelkiego zła archontów, Reptyli, demonów, żywiołów oraz innych negatywnych, poza-fizycznych bytów. Wizualizuj, że wibracja płaszczyzn eterycznych i astralnych jest coraz lżejsza i jaśniejsza, aż wszystkie ciemne istoty znikną i tylko pozostanie Światło.

3. Wizualizuj jasną, nową, duchową przyszłość ludzkości, z aniołami, fairies (magiczne, fruwające ludziki), delfinami, jednorożcami, przewodnikami duchowymi i innymi istotami ze Światła zamieszkującymi eteryczne i astralne królestwa. Wizualizuj, że wszelkie rany ludzkości są uzdrowione, że cała ludzkość jest inspirowana i prowadzona i każdy ma swoje własne połączenie ze swoją duszą i ze Źródłem.

Wykonaj wizualizację zgodnie z instrukcją i nie zmieniaj jej, w przeciwnym razie nie będzie miała pożądanego efektu.

Więcej informacji o negatywnych poza-fizycznych bytach i jak usunąć je ze swojego życia po angielsku:

http://americankabuki.blogspot.com/2012/05/portal-2012-clarificatio…

Uaktualnienia restartu siatki po angielsku:

http://2012portal.blogspot.com/

http://2012portal.blogspot.com/2012_05_01_archive.html

Więcej o tym zaćmieniu Słońca po polsku:

http://namasti1971.blox.pl/2012/05/Zacmienie-obraczkowe-pierscieniowe-Slonca.html

Źródło: krystal28



Dodaj komentarz

  • Informacja o Autorze

    • Dodane przez: Bobik
    • Zarejestrowany: 13 maja 2012

    Inne wpisy dodane przez Bobik

    Ostatnio dodane przez Bobik »

    Możesz wysłać prywatną wiadomość do Użytkownika.